ffvalnoviprost 01

FFVAL se jučer uselio u nove prostorije. Radovi na uređenju prostorija trajali su skoro dva mjeseca ali uz nesebičnu pomoć naših dragih sponzora sve smo uspjeli dogotoviti na vrijeme. Hvala dobrim ljudima koji su nam pomogli !

Više...

fifesnagrade

Dodijeljene su nagrade na 2. filmskom festivalu smijeha (2. FIFES). Pročitajte tko su naši ovogodišnji laureati. Odabir je bio težak jer nam je pristiglo 350 filmova iz 51 države...

Više...

gljiva

16.10.2013. u 17:00 sati u društvenom domu Luka, Trg sv. Roka 4, FFVAL je organizirao izložbu fotografija članova FFVAL-a na temu gljive Lučkih šuma.

Više...

duff2013web

Ove  godine  po prvi puta FFVAL je sa svojim dokumentarnim filmom "Milanovih 5 minuta"  sudjelovao  na  II.  DUFF-u,  festivalu filma djece i mladeži zemalja Mediterana.

Više...

Broncazamucavca mala

Naš animirani film "Mucavac" osvojio je treće mjesto tj.broncu na međunarodnom festivalu u Austriji. Ovo je još jedno veliko priznanje radu naših članova i udruge ffval.
.

Više...

kokicemovie

Enin tematski dokumentarni film - Kokice ušao je u konkurenciju za nagradu na Gastro film festivalu Osijek . Festival se održava 6.7.2013. u Osijeku i šaljemo našu delegaciju da nam drži fige za nagradu.

Više...

Luka Klapan - Stare kue

U srijedu 16. siječnja u 18 sati u Knjižnici Vladimira Nazora u Podsusedu, Podsusedski trg 3 likovni kritičar prof. Stanko Špoljarić otvorit će osmu po redu samostalnu izložbu slika Luke Klapana.

Više...

fifoDragi ffvalovci ali i ostali zainteresirani, dana 5. travnja 2013. održava se naš 1. međunarodni filmski festival smijeha ( FIFES) u Zagrebu  Vlaška 92. Poželjno je da prisustvuju  svi naši članovi, te je u svrhu istog organiziran besplatni prijevoz utobusom s polaskom u 15:30 iz Žeinaca i Luke, te povratak iza 21:00 iz Zagreba. Molim da maloljetne članove najave njihovi roditelji ili staratelji koji su također pozvani. Prijaviti se možete na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Aniti Kostanjčar na mobitel

Sve detalje, program festivala, nagrade pogledajte ovdje kao i najavu na HRT-u na Dobro jutro Hrvatska

ili na stranicama www.fifes.eu

Opširnije o festivalu...

grb

 

U organizaciji i pod pokroviteljstvom općine Novigrad i Kluba zadarskih studenata u petak 26. listopada s početkom u 19 i 30 sati u Klubu Zadrana u Zagrebu, Kukuljevićeva 8 predstavit će se naš član Luka Klapan. Postav izložbe sačinjavat će slike iz ciklusa ''Primorski krajolici'' koji je nastao u protekle dvije godine, a također bit će prikazana i dva Lukina dokumentarna filma ''Pridraški fragmenti'' i ''Ruke od kamena'' od kojih je potonji dobitnik prve nagrade žirija na jubilarnom 40. KRAF-u uglednom međunarodnom filmskom festivalu održanom 2009. godine u Rijeci.

Više...

fifesplakat

Mini fifes nam dolazi u Luku 14. kolovoza u 21:00 kod fontane. Uz roštilj i dobru zabavu prikazat će se najbolji filmovi sa 1. filmskog festivala smijeha! Dođite i zabavite se ...

Više...

kokice

Reportaža o Foto-Film-Video Amaterima Luke, koju je napravila Hrvatska radiotelevizija i emitirana u dva termina 17.01.2013.

Više...

grcki fest

Na filmskom festivalu Camera Zizanio u Grčkoj naš film "Maja" osvojio je 2. mjesto u kategoriji filma do 12. godina. To je veliko priznanje za naš rad i trud a ponajviše motivacija. Bravo !!!

više...

 

nasl2Na inicijativu grupe građana: Ivane Lazanski, Slavena Županeca, Predraga Treska i Nikole Kahline i pokroviteljstvom FFVAL-a, karnevalska povorka obišla je našu Luku.

Pogledajte slike i video zapis ffalovaca...

Više...

mikroart

Filmovi ''Beba Vs. Tuta'' i ''Mucavac'' te film Luke Klapana ''Naš Kruh'' koji je 2008. godine nastao u produkciji FKVKZ-a sudjelovali su u natjecateljskom dijelu 3. Mikro ARTA.  Mikro ART međunarodni je festival amaterskog filma koji je po treći puta održan od 28. – 29. 09. 2012. godine u Beogradu. Naši filmovi izabrani su kao službena konkurencija među četrdeset filmova koji su prikazani za dva dana trajanja festivala.

festivaldernat

Ugledni austrijski filmski Festival of Nations ove godine po 41. puta održava se u gradiću Lenzingu. Selekcijska komisija
uvrstila je naš film Mucavac u blok Youth.

Više...

fifes

Smijeh je lijek i najbolje sredstvo za borbu protiv životnih problema, uz to je i besplatan i ne izdaje se na recept. Opširnije o festivalu, propozicijama i načinu prijave

Više...

zad

FFVAL na Reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece koja je jedina je manifestacija u Hrvatskoj posvećena isključivo filmskom stvaralaštvu osnovnoškolaca...

Više...

kokice dmg  Pogledajte zbog čega je ffval bio zatvoren 3 dana ...

Više...

luka anima

 U sklopu programa povodom Dana grada Zaprešića u galeriji ''Anima'' koja se nalazi u prostoru Srednje škole ''Ban Josip Jelačić'' u četvrtak 11. listopada 2012. godine s početkom u 19 i 30 sati povjesničar umjetnosti Stanko Špoljarić otvorit će izložbu slika Luke Klapana.

Više...

Više članaka...

Stranica 3 od 5

3

Naši sponzori

Baner
Baner

Naš newsletter

Posjećenost

Posjete Sadržajima : 283940

Pretraživanje

Linkovi