kokice dmg  Pogledajte zbog čega je ffval bio zatvoren 3 dana ...

Više...

grb

 

U organizaciji i pod pokroviteljstvom općine Novigrad i Kluba zadarskih studenata u petak 26. listopada s početkom u 19 i 30 sati u Klubu Zadrana u Zagrebu, Kukuljevićeva 8 predstavit će se naš član Luka Klapan. Postav izložbe sačinjavat će slike iz ciklusa ''Primorski krajolici'' koji je nastao u protekle dvije godine, a također bit će prikazana i dva Lukina dokumentarna filma ''Pridraški fragmenti'' i ''Ruke od kamena'' od kojih je potonji dobitnik prve nagrade žirija na jubilarnom 40. KRAF-u uglednom međunarodnom filmskom festivalu održanom 2009. godine u Rijeci.

Više...

mikroart

Filmovi ''Beba Vs. Tuta'' i ''Mucavac'' te film Luke Klapana ''Naš Kruh'' koji je 2008. godine nastao u produkciji FKVKZ-a sudjelovali su u natjecateljskom dijelu 3. Mikro ARTA.  Mikro ART međunarodni je festival amaterskog filma koji je po treći puta održan od 28. – 29. 09. 2012. godine u Beogradu. Naši filmovi izabrani su kao službena konkurencija među četrdeset filmova koji su prikazani za dva dana trajanja festivala.

luka anima

 U sklopu programa povodom Dana grada Zaprešića u galeriji ''Anima'' koja se nalazi u prostoru Srednje škole ''Ban Josip Jelačić'' u četvrtak 11. listopada 2012. godine s početkom u 19 i 30 sati povjesničar umjetnosti Stanko Špoljarić otvorit će izložbu slika Luke Klapana.

Više...

umirov marti 032

Slike sa izleta umirovljenika sa proslave Martinja 2012 - Čakovec - Štefova klet. Sve je popratino ffval

pogledajte slike ...

skup

24.2. u svečanoj ali skromnoj atmosferi održana je godišnja skupština udruge ffval na kojoj je napravljen rezime svih aktivnost u protekloj godini, izneseno financijsko izvješće udruge te predstavljen i usvojen plan rada udruge za 2012 godinu.

Više...

Izuzetno smo ponosni i željeli bismo istaknuti naša tri vrijedna člana koji se ističu od ostalih jer su, uz vrlo veliki doprinos klubu, u duši i veliki umjetnici. Svatko se pronašao u nekom od područja - filmsko područje, slikarstvo i fotografija

Predstaviti ćemo vam ih redom:
Luka Klapan
Zdravko Postružin
Luka Šimunjak

Više...


Na One Minute Film & Video Festival u Švicarskoj FFVAL-ov jednominutni film Beba vs. tuta nominiran je od 160 prijavljenih radova među prva tri jednominutna uratka. Radi se o poznatom i priznatom međunarodnom festivalu jednominutnih filmova i svakako je to veliko priznanje radu FFVAL-ovih članova. Nažalost film nije pobijedio ali i ovo se smatra veliki uspjeh.

Žanr: kratki dokumentarni film
Autor: Mladen Božić
Godina: 2010.g.
Voditelj: Mladen Božić
Trajanje: 0:59

Više...

frfkarlovac

Ove godine FFVAL-ov film "Milanovih 5 minuta" uvršten je u natjecateljski progam Four River Film Festivala Karlovac. Dojmovi našeg posjeta su bili odlični. Organizacija za svaku pohvalu. Prvi puta smo sudjelovali sa filmom ''Milanovih 5 minuta'' i oduševljeni smo!  Već se počinjemo spremati za iduću godinu.

Autorice filma su Anita Kostanjčar, Iva Kajfeš, Kristina Kuković

Pogledajte slike našeg posjeta festivalu ...

Više...

cuvar uspomene pozivnica mala

Obavještavamo sve ljubitelje filma kako će naš istaknuti član i višestruko nagrađivani autor Luka Klapan u svojoj rodnoj Pridragi dana 12. kolovoza s početkom u 20 i 30 sati u Kripti crkve Gospe od Ružarija, a u organizaciji i pod pokroviteljstvom Općine Novigrad te župe Pridraga upriličiti filmsku tribinu na kojoj će biti prikazani filmovi ''Čuvar uspomene'' i ''Pridraški fragmenti''.

Čast nam je pozvati Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj nakon kojeg će se uz domaću spizu i dobru kapljicu vina nastaviti ugodno druženje.

Fivia2012 mala

Naša vrijedna članica Tea na međunarodnom filmskom festivalu FiVia Berlin 2012 dobila je diplomu za Bebu i tutu. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu jer su samo rijetki dobli diplomu za svoj uradak tako da ova nagrada ima iznimno značenje i priznanje za rad našeg kluba

U Luki je uz angažman naših mještana osvanulo jedno skijalište sa vučnicom. Uz zabavu, kuhano vino i šale pogledajte kakve su se nove skijaške (i sanjkaške) nade spuštle na tom skijalištu koje je imalo čak i skakaonicu. FFVAL je to sve snimio pa pogledajte ...

Više...

Žanr: animirani
Autori:
Godina: 2013.g.
Voditelj:
Trajanje: 0:58

Više...

izlozba2012 24 mala

U Luki u prostorijama doma kulture održana je izložba naših umjetnika i članova ffvala. Prvog dana na otvaranju izložbe okupilo se 50-tak uzvanika koji su pogledali izložene slike i fotografije, pogledali filmove ffvala. Riječi podrške uputili su nam i Stanko Špoljarić, Tajnica Hrvatskog filmskog saveza Vera Robić-Škarica te zamjenik načelnika Općine Luka Damir Hržina. Izložba je trajala 3 dana za koje vrijeme ju je pogledalo 167 posjetitelja. Zahvaljujemo se također i svim sponzorima (Mesnice Jambrešić, Slastičarnica Nautilus, Trgostil) bez kojih bi nam bilo znatno teže organizirati ovaj događaj u Luki.

Pogledajte slike sa izložbe

slike...

 

FFVAL-ove nagrade i priznanja

 

Više...

spica

Eto, nakon godina mukotrpnog rada konačno je imamo.
Pogledajte naš đingl, tj. najavnu špicu.
Želimo joj puuuuuno pojavljivanja
u našim filmovima, crtićima...

Više...

Selekcijska komisija 49. revije odabrala filmove

I ove godine je na državnu reviju hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece ušao video uradak djece iz OŠ Luka i članova FFVAL-a.

Pročitajte opširnije....

 

Više...

ffrevija5+ za najmlađe članove FFVAL-a (Foto-Film-Video Amateri Luke), koji su u prošloj sezoni napravili animirani film "BEBA VS. TUTA" i dokumentarni film "RAZGOVOR S BOGOM" s kojima su se plasirali unutar 94 odabrana, od ukupno 152 pristigla filma za konkurenciju na 48. reviji filmskog i video stvaralaštva djece, koja se održala od 23. do 26. rujna 2010. u Zagrebu i time predstavili Općinu Luka i Osnovnu školu Luka.

 

Više...

Više članaka...

Stranica 4 od 5

4

Naši sponzori

Baner
Baner

Naš newsletter

Posjećenost

Posjete Sadržajima : 348879

Pretraživanje

Linkovi